op de hoogte blijven

Via deze website, bijeenkomsten, een jaarlijkse nieuwsbrief en tussentijdse nieuwsberichten houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen en actualiteiten rond de komst van het kantoor van Eurojust in het World Forum gebied.

Heijmans brengt met ingang van maart 2015 een maandelijks nieuwsbericht uit voor direct omwonenden. Het bevat een overzicht van komende bouwwerkzaamheden. Deze update wordt de eerste week van de maand gepubliceerd op de website en ook via e-mail alert verspreid aan abonnees. Heijmans hecht er belang aan u goed op de hoogte te houden. 

Lees hier de update maart 2015.

 

Het eerste nieuwsbericht over de nieuwe huisvesting van Eurojust is in september 2013 verschenen. Dit tussentijds bulletin bevat actuele en praktische informatie rond de komst van het nieuwe kantoor voor Eurojust in het World Forum gebied. In deze editie gaat de gemeente Den Haag in op de werkzaamheden die plaatsvinden in het najaar van 2013. Zij wordt huis-aan-huis verspreid in de wijk Zorgvliet en een deel van het Statenkwartier. Dit nieuwsbericht wordt uitgegeven in de Nederlandse taal. De belangrijkste artikelen zijn ook in het Engels te lezen op deze website.

Download Nieuwsbericht#1 hier.  klik voor download